Traiteur & bereide gerechten

Traiteur

Bestellingen dienen minimaal een week op voorhand doorgegeven worden. Voor een nauwkeurige offerte kunt u contact opnemen met Traiteur David De Munter: 
Telefoon: 0474 84 06 96 
E-mail: info@traiteurdaviddemunter.be 

  • Tomatenroomsoep €3,50
  • Tomatenroomsoep met balletjes €4,25
  • Courgetteroomsoep €3,50
  • Kervelroomsoep €3,50
  • Pompoencrème €3,50
  • Pompoencrème met spekjes €4,25
  • Erwtencrème €3,50
  • Erwtencrème met spekjes €4,25
  • Bloemkoolroomsoep €3,50
  • Broccoliroomsoep €3,50
  • Witloofroomsoep €3,50
  • Witloofroomsoep met spekjes €4,25
  • Witloofroomsoep met garnaaltjes €5,25
  • Paprika/bloemkoolsoep met mascarpone €4,00
  • Champignoncrème €4,50
  • Aspergeroomsoep €5,00
  • Aspergeroomsoep met gerookte zalm €6,50
  • Waterkersroom €4,50
  • Waterkersroom met garnaaltjes €6,25
  • Garnalenbisque €9,00
  • Kippensoepje €4,50
  • Koninginnehapje €13,50
  • Pasteitje met vegan ragout €13,50
  • Huisgemaakte kaaskroketten, slaatje €12,00
  • Huisgemaakte garnaalkroketten €17,00
  • Mix Huisgemaakte kaas- en garnaalkroketten €14,50
  • Printanière van groenten met schijfje krokante zalm en lauwe vinaigrette €18,00
  • Goujonettes van goudbrasem (gepaneerde reepjes) met sla & tomatensaus €16,50
  • Gebakken kwartel op preinestje met portosausje €15,50
  • Kabeljauw op Vlaamse of Italiaanse wijze €20,00
  • Scampi (7 st.) look, lookroom, diabolique, Italiaans of maison €16,50
  • Roulade van zeetong, zalm en spinazie €21,00
  • Sint-jakobsvruchten (3 st.) op een bedje van spinazie €22,00
  • Vispannetje €21,00
  • Tongrolletjes met kreeftensaus €21,00
  • Let op: VG = Voorgerecht, HG = Hoofdgerecht
  • Pladijs met groentetorentje en tomatencoulis VG: €15,00 / HG: €24,00
  • Gebakken zalmlapje met kervelboter en mazagran van groenten VG: €16,00 / HG: €24,50
  • Geroosterde zeebarbeel met tweekleurenpaprikasausjes VG: €15,00 / HG: €24,00
  • Gebakken roodbaars met salie, slaatje van aardappel, prei, shiitake en rucola VG: €15,00 / HG: €24,00
  • Op vel gebakken zeebaars op bedje van aardappelen, witloof en spekjes en een lauwe vinaigrette met balsamico en geurige oliën VG: €15,00 / HG: €24,00
  • Kabeljauw in kaasjasje met stamppot van knolselderij VG: €20,00 / HG: €31,00
  • Geroosterde tonijnsteaks met een sausje van kappertjes VG: €19,00 / HG: €29,00
  • Staartvisnootjes met kervel en tomatenblokjes VG: €18,00 / HG: €28,00
  • Staartvismedaillons in een jasje van spek & een dillesausje VG: €18,50 / HG: €28,50
  • Zeetong gevuld met jonge prei en garnalen Dagprijs
  • Tarbot met een sausje van fijne kruiden & garnaaltjes Dagprijs
  • Inclusief groenten en aardappelbereiding naar wens
  • Gebakken varkensmedaillon met bundeltje groene boontjes en tian van zuiderse groenten €21,00
  • Kalkoenfilet met veenbessen- of champignonroomsaus €21,00
  • Varkenshaasje met mosterd-, peper-, dragon-, jager- of champignonsausje €21,00
  • Varkenshaasje met Ardense ham in abdijbier €22,50
  • Speenvarkenfilet met mosterd-, peper- of champignonsausje €23,00
  • Tournedos met champignons & paprika €27,00
  • Eendenborst à l'orange of met honingsausje €26,00
  • Parelhoenfilet met peterselieroomsaus (of champignonroomsaus of met druiven) €26,00
  • Kalfsmedaillon met sausje van oesterzwammen (of champignonroom-, dragon- of jagersaus) €27,00
  • Gevulde kwartel met portosaus €26,00
  • Geroosterd lamsnootje met ratatouille Niçoise €31,50
  • Zalm 'Belle Vue' gegarneerd met tomaat/garnaal, perzik/tonijn, gerookte zalm, gerookte heilbot en gamba's €26,50/persoon

    + brood en boter (min. tien personen)

  • Kaasschotel 'dessert' met fruit en noten inclusief brood en boter €11,00/persoon

    (+/- 100 g/persoon, vanaf zes personen)

  • Kaasschotel 'hoofdgerecht' met fruit en noten inclusief brood en boter €19,50/persoon

    (+/- 200 g/persoon, vanaf vier personen)

  • Breugelbuffet €22,50/persoon

    (kaasassortiment, ballekes, droge worst, paté, pensen, cervela, gekookte ham, gedroogde ham, salami, geperste kop, tortue, zilveruitjes, augurkjes, fruit, mosterd, andalouse, brood en boter)

  • Chocomousse €5,75
  • Tiramisu €5,75
  • Crème brûlée €5,75
  • Profiteroles €5,75
  • Gateau (voor minstens zes personen) €5,75
  • Verwenbordje 5 stuks (mini eclair, mini chocomousse, mini tiramisu, ...) €10,00
  • Dessertenbuffet 5 stuks/p (vanaf tien personen) €10,00

Koud buffet (vanaf vijftien personen)

Salades of groenten natuur (tien uit te kiezen)
Vleeswaren (drie uit te kiezen) 
Vis (vijf uit te kiezen)

Inclusief drie soorten brood, gevulde eitjes en drie verschillende sausjes. Totaal: € 34,00/p.p.

Barbecue (vanaf vijftien personen)

Voor een nauwkeurige offerte gelieve uw keuze door te geven.

Traiteur David De Munter: 
– Telefoon: 0474 84 06 96 
– E-mail: info@traiteurdaviddemunter.be 

Salades of groenten natuur (tien uit te kiezen)
Vleeswaren (drie uit te kiezen) 
Vis (vijf uit te kiezen)
Vegetarische en vegan opties

Daarbij inbegrepen:

Stokbrood, ciabatta & fitnessbrood

Mayonaise, cocktail, andalouse, samourai & ketchup

Aardappel in de schil

Kruidenboter

Gekookte eitjes

Ook warme sauzen verkrijgbaar zoals: groene peperroom, bearnaise, champignonroom, Provençaalse.
De prijs varieert tussen € 25,00 en € 36,00, afhankelijk van de keuze.
Forfait om te bakken: € 140,00.

Verrukkelijke huisbereide gerechten

Bereide maaltijden in Halle: gezond gemak voor drukke dagen

Heeft u zelf de tijd niet om te koken, maar wil u toch van een voedzame maaltijd kunnen genieten? Dan kan u bij ons terecht voor huisbereide gerechten. Die maken we met veel liefde en uitsluitend verse ingrediënten voor u klaar.

Bestel vandaag nog uw bereide maaltijden of catering in Halle

Geen tijd om te koken of een feest in het vooruitzicht? Traiteur David De Munter uit Halle biedt u dagverse bereide maaltijden en catering op maat.

Traiteur David De Munter uit Halle laat u kennismaken met verrukkelijke Belgisch-Franse keuken.