Traiteur

Catering voor privéfeesten & bedrijfsevenementen

Logo Traiteur David De Munter zwart

Uitgebreide traiteurdienst voor uw feest

Van verjaardagsfeesten tot bedrijfsevenementen, Traiteur David De Munter maakt er sowieso een smakelijke gelegenheid van. Op onze menukaart vindt u zowel kleine hapjes en voorgerechten als diverse vlees– en visgerechten. Ook qua desserts heeft u een ruime keuze. 

Als u bij ons een bestelling plaatst, kan u ervoor kiezen om personeel aan te vragen. Aarzel niet om ons te contacteren mocht u daarover vragen hebben of om een cateringformule op maat te laten samenstellen. Gelieve wel in het achterhoofd te houden om minstens één week op voorhand te bestellen.

Catering voor bedrijfsfeest
Edit

Hapjes

Deze prijzen zijn geldig als er nog hoofdgerecht genomen wordt, anders rekenen we € 0,20/st. extra aan.

  • Lookbroodje (natuur/met kaas/met kaas & ham) € 0,80 / € 0,90 / € 1,00
  • Warm soepje € 1,00
  • Carpaccio € 1,20
  • Spaanse tortilla € 1,00
  • Spekrolletjes met dadels € 1,00
  • Ham met meloen € 1,40
  • Quiche € 1,00
  • Miniloempia € 1,00
  • Kippenboutje € 1,00
  • Kippenboutje 'oosters' € 1,10
  • Miniworstenbroodje € 1,00
  • Minipizzabaguette € 1,00
  • Garnalencocktail € 2,20
  • Cocktailprikkers met chorizo en serranoham € 1,00
  • Minicroque € 1,00
  • Rillette van gerookte makreel € 1,20
  • Spiesje met merguez € 1,20
  • Kerstomaatje met tonijn/garnaaltjes € 1,00 / € 1,30
  • Haringtartaar met zongedroogde tomaat en lente-ui € 1,20
  • Hespenrolletje met paprika & kruidenkaas (gerookte zalm i.p.v. hesp) € 1,25 / € 1,50
  • Potje huisgemaakte vissla € 1,30
  • Satéprikkers (varken of kalkoen) € 1,60
  • Scampi in ham € 1,60
  • Staartvis met paprikacoulis € 1,80
  • Spiesje van gerookte vis & fruit € 3,50
  • Abrikoos met krab € 1,70
Edit

Koude voorgerechten (incl. broodjes & boter)

  • Perzik met tonijn & een slaatje € 12,00
  • Tomaat met grijze garnaaltjes & een slaatje € 14,50
  • Garnalencocktail € 14,50
  • Slaatje van geroosterde snippers kip, feta & een tomatensausje € 12,00
  • Slaatje van deegwaren met ham en meloen € 12,50
  • Salade Niçoise € 12,00
  • Noorse visschotel € 15,50
  • Ballotine van zeetong en zalm met groene boontjes en saffraansaus € 18,00
  • Vitello tonnato (kalfsvlees met tonijnsaus) € 13,50
  • Rundercarpaccio met rucola en parmezaan € 12,00
  • Pavé van zalm met frisse groentjes, kruidensausje € 14,00
  • Verrassingspakje van gerookte zalm, heilbot, appel & garnaaltjes € 15,00
  • Meloen met parmaham € 12,00
  • Rode tonijn met gekonfijte paprika's, tapenade & parmezaankrul € 17,50
Edit

Soepen (incl. broodjes & boter)

  • Tomatenroomsoep / met balletjes € 3,00 / € 3,50
  • Courgetteroomsoep € 3,00
  • Kervelroomsoep € 3,00 / € 3,50
  • Erwtencrème / met spekjes € 3,00 / € 3,50
  • Bloemkoolroomsoep € 3,00
  • Broccoliroomsoep € 3,00
  • Witloofroomsoep / met spekjes / met garnaaltjes € 3,00 / € 3,50 / € 4,00
  • Paprika / bloemkoolsoep met mascarpone € 3,50
  • Pittige maissoep met koriander € 3,50
  • Champignoncrème € 3,20
  • Aspergeroomsoep / met gerookte zalm € 3,50 / € 4,50
  • Waterkersroom / met garnaaltjes € 3,50 / € 4,50
  • Garnalenbisque € 6,50
  • Kippensoepje € 3,50
Edit

Warme voorgerechten

Bij de hoofdgerechten (vis) heeft u de keuze om die als voorgerecht te nemen.

  • Vol-au-vent € 12,00
  • Huisgemaakte kaaskroketten, slaatje € 12,00
  • Huisgemaakte garnaalkroketten € 15,00
  • Printanière van groenten met schijfje krokante zalm en lauwe vinaigrette € 15,50
  • Goujonettes van goudbrasem (gepaneerde reepjes) met sla & tomatensaus € 14,50
  • Gebakken kwartel op preinestje met portosausje € 14,50
  • Kabeljauw op Vlaamse wijze € 15,50
  • Scampi (7 st.) look, lookroom, diabolique, Italiaans of maison € 14,50
  • Roulade van zeetong, zalm en spinazie € 18,00
  • Sint-jakobsvruchten (3 st.) op een bedje van spinazie € 18,50
  • Vispannetje € 16,50
Edit

Hoofdgerechten vis

  • Gerechten VG of HG
  • Pladijs met groentetorentje en tomatencoulis € 13,00 / € 21,00
  • Gebakken zalmlapje met kervelboter en mazagran van groenten € 15,50 / € 23,00
  • Geroosterde zeebarbeel met tweekleurenpaprikasausjes € 14,00 / € 23,00
  • Gebakken roodbaars met salie, slaatje van aardappel, prei, shiitake en rucola € 15,00 / € 23,00
  • Op vel gebakken zeebaars op bedje van aardappelen, witloof en spekjes en een lauwe vinaigrette met balsamico en geurige oliën € 15,00 / € 23,00
  • Kabeljauw in kaasjasje met stamppot van knolselderij € 15,50 / € 23,50
  • Geroosterde tonijnsteaks met een sausje van kappertjes € 17,50 / € 27,50
  • Staartvisnootjes met kervel en tomatenblokjes € 17.50 / € 27.50
  • Staartvismedaillons in een jasje van spek & een dillesausje € 18,00 / € 28,00
  • Zeetong gevuld met jonge prei en garnalen € 18,50 / € 28,50
  • Tarbot met een sausje van fijne kruiden & garnaaltjes € 22,00 / € 32,00
Edit

Hoofdgerechten vlees

Als er geen groenten vermeld worden, kan u gaan voor een slaatje of warme groenten. Aardappelbereiding naar wens: kroketjes, gratin, gebakken patatjes, pommes duchesses, … De prijzen zijn inclusief btw, zonder bediening. Bediening kan aan € 23,00/uur per hulp.

  • Gebakken varkensmedaillon met bundeltje groene boontjes en tian van zuiderse groenten € 19,00
  • Kalkoenfilet met veenbessen- of champignonroomsaus € 18,50
  • Mozaïek van kippenborstfilet (drie stukjes met elk een ander sausje) € 18,50
  • Varkenshaasje met mosterd-, peper-, dragon-, jager- of champignonsausje € 18,50
  • Varkenshaasje met Ardense ham in abdijbier € 19,50
  • Speenvarkenfilet met mosterd-, peper- of champignonsausje € 21,00
  • Tournedos met champignons & paprika € 22,00
  • Eendenborst à l'orange of met honingsausje € 22,00
  • Parelhoenfilet met peterselieroomsaus (of champignonroomsaus of met druiven) € 23,50
  • Kalfsmedaillon met sausje van oesterzwammen (of champignonroom-, dragon- of jagersaus) € 23,00
  • Geroosterd lamsnootje met ratatouille Niçoise € 28,00
Edit

Schotels

  • Zalm 'Belle Vue' gegarneerd met tomaat/garnaal, perzik/tonijn, gerookte zalm, gerookte heilbot en gamba's + brood en boter (min. tien personen) € 25,00/p
  • Zeevruchtenschotel (kreeft, gamba's, langoustine, kreukels, krab, mosselen, garnalen, oesters, wulken (vanaf twee p., per twee personen te bestellen) + brood en boter € 65/p.
  • Kaasschotel 'dessert' met fruit en noten inclusief brood en boter (+/- 100 g/p, vanaf zes personen) € 7,00/p
  • Kaasschotel 'hoofdgerecht' met fruit en noten inclusief brood en boter ( +/- 200 g/p, vanaf vier personen) € 14,00/p
Edit

Koud buffet (vanaf vijftien personen)

– Salades of groenten natuur (tien uit te kiezen)

  • Middenoosterse salade (kikkererwten, wortel, lente-ui, komkommer, paprika)
  • Taboulé (couscous)
  • Aardappelsla
  • Koolsla (witte kool en wortel, zoetzuur)
  • Rode koolsla
  • Groene boontjessla
  • Hongaarse boontjessla
  • Walldorfsalade (knolselder, appel & okkernoten)
  • Bloemkool/broccolisalade met feta
  • Lakmésalade (rijst met paprika & tomaat)
  • Komkommer natuur
  • Komkommersalade
  • Tomaat met ui in lichte vinaigrette
  • Geraspte wortel
  • Geraspte knolselder met limoen
  • Tomaat met mozzarella en basilicum
  • Pittige pastasalade met kip
  • Chinese pikante pastasalade
  • Zuiderse pastasalade (pasta, rucola, artisjokken, parmezaan & paprika)
  • Pastasalade met pesto & krokante groentjes
  • Pasta tricolore
  • Pasta met gekookte ham, komkommer & yoghurtsausje
  • Salade Niçoise
  • Salade van geroosterde paprika's
  • Champignons op Griekse wijze
  • Salademix
  • Mais
  • Artisjoksalade
  • Lorettesalade (witte selder, veldsla & rode biet)
  • Griekse salade
  • Gazpacho
  • Hamrolletjes met asperges
  • Rauwe ham met meloen
  • Aspergeslaatje (enkel tijdens het aspergeseizoen)

– Vleeswaren (drie uit te kiezen)

  • Kippenboutjes
  • Vers gebakken balletjes
  • Varkensgebraad
  • Rosbief
  • Kalkoengebraad
  • Vers gebakken vleesbrood
  • Carpaccio van rund
  • Trio van geperste kop, tortue en paté
  • Assortiment fijne vleeswaren (groepen groter dan 30 personen)

– Vis (vijf uit te kiezen)

  • Tomaat met grijze garnaaltjes
  • Perzik met tonijn
  • Zalm 'Belle Vue' (vanaf 25 personen, anders zalmsteaks)
  • Duo van gerookte zalm en gerookte heilbot (vanaf 30 personen ook trio met gerookte makreel mogelijk)
  • Gamba's
  • Scampi’s in ‘t groen
  • Scampisalade met mozzarella & gerookte zalm
  • Mexicaanse garnalensalade
  • Terrine met sint-jakobsvruchten
  • Inclusief drie soorten brood, gevulde eitjes en drie verschillende sausjes. Totaal: € 28,50/p.p.
Edit

Barbecue (vanaf vijftien personen)

– Salades of groenten natuur (tien uit te kiezen)

  • Middenoosterse salade (kikkererwten, wortel, lente-ui, komkommer, paprika)
  • Taboulé (couscous)
  • Aardappelsla
  • Koolsla (wittekool & wortel, zoetzuur)
  • Rode koolsla
  • Groene boontjessla
  • Hongaarse boontjessla
  • Walldorfsalade (knolselder, appel, okkernoten)
  • Bloemkool/broccolisalade met feta
  • Lakmésalade (rijst met paprika & tomaat)
  • Komkommer natuur
  • Komkommersalade
  • Tomaat natuur
  • Tomaat met ui in lichte vinaigrette
  • Tomaat met mozzarella en basilicum
  • Geraspte wortel
  • Geraspte knolselder met limoen
  • Zuiderse pastasalade (pasta, rucola, artisjokken, parmezaan & paprika)
  • Pastasalade met pesto & krokante groentjes
  • Pasta tricolore
  • Pasta met gekookte ham, komkommer & yoghurtsausje
  • Salade van geroosterde paprika's
  • Champignons op Griekse wijze
  • Salademix
  • Mais
  • Artisjoksalade
  • Lorettesalade (witte selder, veldsla & rode biet)
  • Griekse salade
  • Aspergeslaatje (enkel in het aspergeseizoen)

– Vlees (uit te kiezen)

  • Parelhoenfilet
  • Huisgemaakte hamburgers
  • Konijnenrugfilet
  • Speenvarkenfilet
  • Blinde vink
  • Pittige kippenvleugeltjes
  • Kippenboutjes
  • Kippenborstfilet
  • Lamskoteletjes
  • Gemarineerde steak
  • Gemarineerd spek
  • Breydelham
  • Varkensbrochettes
  • Kalkoenbrochettes
  • Rundsbrochettes
  • Ribbetjes
  • Chipolata's
  • Merguez
  • Côte à l'os
  • Dunne lende (contrefilet)
  • Eendenborstfilet
  • Kalfslapje
  • Kalfskotelet
  • Lamsfilet
  • Varkenshaasje
  • Witte pensen
  • Zwarte pensen

– Vis (uit te kiezen)

  • Zeebarbeelpakketjes met ricotta & spinazie
  • Spiesje van staartvis, courgette & tomaat
  • Scampibrochette
  • Papillot van zalm & kabeljauw op z'n Italiaans
  • Papillot van mosseltjes
  • Pladijsfilet en fijne groentjes in papillot
  • Gamba's
  • Zalmsteak
  • Spiesje van sint-jakobsvruchten
  • Gegrilde sardientjes
  • Zwaardvissteaks

– Vegetarisch

  • Barbecuespies met pittige tofu
  • Balsamicochampignons op spies
  • Groentespies
  • Zoete aardappelpakketjes met feta
  • Gevulde portobello met geitenkaas, noten & perzik

Ook warme sauzen verkrijgbaar zoals: groenepeperroom, bearnaise, champignonroom, Provençaalse. De prijs varieert tussen € 21,00 en € 30,00. Forfait om te bakken: € 90,00.

Edit

Desserten

  • Chocomousse € 5,00
  • Tiramisu € 5,00
  • Crème brûlée € 5,00
  • Profiteroles € 5,00
  • Taart (voor minstens zes personen) € 5,50
  • Dessertenbuffet (vanaf tien personen) € 8,50
  • Kaasschotel dessert +/- 100 g/p.p., brood incl. (min zes personen) € 7,00
  • Kaasschotel hoofdgerecht +/- 200 g/p.p., brood incl. (min zes personen) € 14,00