Traiteur

Catering voor privéfeesten & bedrijfsevenementen

Uitgebreide traiteurdienst voor uw feest

Van verjaardagsfeesten tot bedrijfsevenementen, Traiteur David De Munter maakt er sowieso een smakelijke gelegenheid van. Op onze menukaart vindt u zowel kleine hapjes en voorgerechten als diverse vlees– en visgerechten. Ook qua desserts heeft u een ruime keuze. 

Als u bij ons een bestelling plaatst, kan u ervoor kiezen om personeel aan te vragen. Aarzel niet om ons te contacteren mocht u daarover vragen hebben of om een cateringformule op maat te laten samenstellen. Gelieve wel in het achterhoofd te houden om minstens één week op voorhand te bestellen.

Catering voor bedrijfsfeest
Inhoud bewerken

Hapjes

Deze prijzen zijn geldig als er nog hoofdgerecht genomen wordt, anders rekenen we € 0,20/st. extra aan.

  • Lookbroodje (natuur/met kaas/met kaas & ham) € 1,40 / € 1,60 / € 1,80
  • Warm soepje € 1,70
  • Carpaccio € 2,00
  • Spaanse tortilla : klassiek of met chorizo en courgette € 1,60 / € 1,80
  • Spekrolletjes met dadels € 1,60
  • Calamares met tartaarsaus € 1,80
  • Ham met meloen € 2,00
  • Americain klassiek bereid € 2,20
  • Quiche : Lorraine of met tomaat en mozzarella of gerookte zalm en prei € 1,60 / € 1,60 / € 1,80
  • Miniloempia met loempiasaus € 1,60
  • Kippenboutje € 1,60
  • Kippenboutje 'oosters' € 1,70
  • Miniworstenbroodje € 1,60
  • Minipizzabaguette € 1,70
  • Garnalencocktail € 3,00
  • Cocktailprikkers met chorizo en serranoham € 1,70
  • Minicroque € 1,60
  • Amuse van stoofpeer met gorgonzola € 2,10
  • Spiesje met merguez of chipolata € 1,80
  • Haringtartaar met zongedroogde tomaat en lente-ui € 1,80
  • Hespenrolletje met paprika & kruidenkaas (gerookte zalm i.p.v. hesp) € 1,90 / € 2,20
  • Amuse van gerookte zalm en komkommer € 2,20
  • Potje huisgemaakte vissla € 2,20
  • Satéprikkers (kip of varken) € 2,20
  • Scampi in ham € 2,40
  • Huisgemaakte kroketjes : kaas, kip, chorizo of garnaal € 1,60 / € 1,80 / € 1,90 / € 2,50
Inhoud bewerken

Koude voorgerechten (incl. broodjes & boter)

  • Perzik met tonijn & een slaatje € 12,00
  • Tomaat met grijze garnaaltjes & een slaatje € 18,00
  • Garnalencocktail € 18,00
  • Slaatje van geroosterde snippers kip, feta & een tomatensausje € 12,00
  • Slaatje van deegwaren met ham en meloen € 12,50
  • Salade Niçoise € 12,00
  • Noorse visschotel € 19,00
  • Ballotine van zeetong en zalm met groene boontjes en saffraansaus € 19,50
  • Vitello tonnato (kalfsvlees met tonijnsaus) € 14,00
  • Rundercarpaccio met rucola en parmezaan € 13,00
  • Pavé van zalm met frisse groentjes, kruidensausje € 16,00
  • Verrassingspakje van gerookte zalm, heilbot, appel & garnaaltjes € 19,50
  • Meloen met parmaham € 12,50
  • Rode tonijn met gekonfijte paprika's, tapenade & parmezaankrul € 19,50
Inhoud bewerken

Soepen (incl. broodjes & boter)

  • Tomatenroomsoep / met balletjes € 3,50 / € 4,25
  • Courgetteroomsoep € 3,50
  • Kervelroomsoep € 3,50
  • Erwtencrème / met spekjes € 3,50 / € 4,25
  • Bloemkoolroomsoep € 3,50
  • Broccoliroomsoep € 3,50
  • Witloofroomsoep/ met spekjes / met garnaaltjes € 3,50 / € 4,25 / € 5,25
  • Paprika/bloemkoolsoep met mascarpone € 4,00
  • Champignoncrème € 4,50
  • Aspergeroomsoep / met gerookte zalm € 5,00/ € 6,50
  • Waterkersroom / met garnaaltjes € 4,50 / € 6,25
  • Garnalenbisque € 9,00
  • Kippensoepje € 4,50
Inhoud bewerken

Warme voorgerechten

Bij de hoofdgerechten (vis) heeft u de keuze om die als voorgerecht te nemen.

  • Koninginnehapje € 12,50
  • Huisgemaakte kaaskroketten, slaatje € 12,00
  • Huisgemaakte garnaalkroketten € 17,00
  • Printanière van groenten met schijfje krokante zalm en lauwe vinaigrette € 16,00
  • Goujonettes van goudbrasem (gepaneerde reepjes) met sla & tomatensaus € 15,00
  • Gebakken kwartel op preinestje met portosausje € 14,50
  • Kabeljauw op Vlaamse wijze € 18,00
  • Scampi (7 st.) look, lookroom, diabolique, Italiaans of maison € 15,00
  • Roulade van zeetong, zalm en spinazie € 19,50
  • Sint-jakobsvruchten (3 st.) op een bedje van spinazie € 21,00
  • Vispannetje € 19,50
Inhoud bewerken

Hoofdgerechten vis

  • Gerechten VG of HG
  • Pladijs met groentetorentje en tomatencoulis € 15,00 / € 24,00
  • Gebakken zalmlapje met kervelboter en mazagran van groenten € 16,00 / € 24,50
  • Geroosterde zeebarbeel met tweekleurenpaprikasausjes € 15,00 / € 24,00
  • Gebakken roodbaars met salie, slaatje van aardappel, prei, shiitake en rucola € 15,00 / € 24,00
  • Op vel gebakken zeebaars op bedje van aardappelen, witloof en spekjes en een lauwe vinaigrette met balsamico en geurige oliën € 15,00 / € 24,00
  • Kabeljauw in kaasjasje met stamppot van knolselderij € 18,00 / € 27,00
  • Geroosterde tonijnsteaks met een sausje van kappertjes € 19,00 / € 29,00
  • Staartvisnootjes met kervel en tomatenblokjes € 18,00 / € 28,00
  • Staartvismedaillons in een jasje van spek & een dillesausje € 18,50 / € 28,50
  • Zeetong gevuld met jonge prei en garnalen Dagprijs
  • Tarbot met een sausje van fijne kruiden & garnaaltjes Dagprijs
Inhoud bewerken

Hoofdgerechten vlees

Als er geen groenten vermeld worden, kan u gaan voor een slaatje of warme groenten. Aardappelbereiding naar wens: kroketjes, gratin, gebakken patatjes, pommes duchesses, … De prijzen zijn inclusief btw, zonder bediening. Bediening kan aan € 35,00/uur per hulp.

  • Gebakken varkensmedaillon met bundeltje groene boontjes en tian van zuiderse groenten € 20,00
  • Kalkoenfilet met veenbessen- of champignonroomsaus € 20,00
  • Varkenshaasje met mosterd-, peper-, dragon-, jager- of champignonsausje € 20,00
  • Varkenshaasje met Ardense ham in abdijbier € 21,00
  • Speenvarkenfilet met mosterd-, peper- of champignonsausje € 22,50
  • Tournedos met champignons & paprika € 25,00
  • Eendenborst à l'orange of met honingsausje € 25,00
  • Parelhoenfilet met peterselieroomsaus (of champignonroomsaus of met druiven) € 25,00
  • Kalfsmedaillon met sausje van oesterzwammen (of champignonroom-, dragon- of jagersaus) € 25,00
  • Gevulde kwartel met portosaus € 26,00
  • Geroosterd lamsnootje met ratatouille Niçoise € 30,00
Inhoud bewerken

Schotels

Inhoud bewerken

Koud buffet (vanaf vijftien personen)

– Salades of groenten natuur (tien uit te kiezen)

  • Middenoosterse salade (kikkererwten, wortel, lente-ui, komkommer, paprika)
  • Taboulé (couscous)
  • Aardappelsla
  • Koolsla (witte kool en wortel, zoetzuur)
  • Rode koolsla
  • Groene boontjessla
  • Hongaarse boontjessla
  • Walldorfsalade (knolselder, appel & okkernoten)
  • Bloemkool/broccolisalade met feta
  • Lakmésalade (rijst met paprika & tomaat)
  • Komkommer natuur
  • Komkommersalade
  • Tomaat met ui in lichte vinaigrette
  • Geraspte wortel
  • Geraspte knolselder met limoen
  • Tomaat met mozzarella en basilicum
  • Pittige pastasalade met kip
  • Chinese pikante pastasalade
  • Zuiderse pastasalade (pasta, rucola, artisjokken, parmezaan & paprika)
  • Pastasalade met pesto & krokante groentjes
  • Pasta tricolore
  • Pasta met gekookte ham, komkommer & yoghurtsausje
  • Macaronisalade (rode ui, komkommer, paprika, wortel, look, tijm, mayo, bieslook)
  • Salade Niçoise
  • Salade van geroosterde paprika's
  • Champignons op Griekse wijze
  • Salademix
  • Mais
  • Artisjoksalade
  • Lorettesalade (witte selder, veldsla & rode biet)
  • Griekse salade
  • Gazpacho
  • Hamrolletjes met asperges
  • Rauwe ham met meloen
  • Aspergeslaatje (enkel tijdens het aspergeseizoen)

– Vleeswaren (drie uit te kiezen)

  • Kippenboutjes
  • Vers gebakken balletjes
  • Varkensgebraad
  • Rosbief
  • Kalkoengebraad
  • Vers gebakken vleesbrood
  • Carpaccio van rund
  • Trio van geperste kop, tortue en paté
  • Assortiment fijne vleeswaren (groepen groter dan 30 personen)

– Vis (vijf uit te kiezen)

  • Tomaat met grijze garnaaltjes
  • Perzik met tonijn
  • Zalm 'Belle Vue' (vanaf 25 personen, anders zalmsteaks)
  • Duo van gerookte zalm en gerookte heilbot (vanaf 30 personen ook trio met gerookte makreel mogelijk)
  • Gamba's
  • Scampi’s in ‘t groen
  • Scampisalade met mozzarella & gerookte zalm
  • Mexicaanse garnalensalade
  • Terrine met sint-jakobsvruchten
  • Inclusief drie soorten brood, gevulde eitjes en drie verschillende sausjes. Totaal: € 32,00/p.p.
Inhoud bewerken

Barbecue (vanaf vijftien personen)

– Salades of groenten natuur (tien uit te kiezen)

  • Middenoosterse salade (kikkererwten, wortel, lente-ui, komkommer, paprika)
  • Taboulé (couscous)
  • Aardappelsla
  • Koolsla (wittekool & wortel, zoetzuur)
  • Rode koolsla
  • Groene boontjessla
  • Hongaarse boontjessla
  • Walldorfsalade (knolselder, appel, okkernoten)
  • Bloemkool/broccolisalade met feta
  • Lakmésalade (rijst met paprika & tomaat)
  • Komkommer natuur
  • Komkommersalade
  • Tomaat natuur
  • Tomaat met ui in lichte vinaigrette
  • Tomaat met mozzarella en basilicum
  • Geraspte wortel
  • Geraspte knolselder met limoen
  • Zuiderse pastasalade (pasta, rucola, artisjokken, parmezaan & paprika)
  • Pastasalade met pesto & krokante groentjes
  • Macaronisalade (rode ui, komkommer, paprika, wortel, look, tijm, mayo, bieslook)
  • Pasta tricolore
  • Pasta met gekookte ham, komkommer & yoghurtsausje
  • Chinese pikante pastasalade
  • Salade van geroosterde paprika's
  • Champignons op Griekse wijze
  • Salademix
  • Mais
  • Artisjoksalade
  • Lorettesalade (witte selder, veldsla & rode biet)
  • Griekse salade
  • Aspergeslaatje (enkel in het aspergeseizoen)

– Vlees (uit te kiezen)

  • Huisgemaakte hamburgers
  • Kaasballetjes
  • Blinde vink
  • Spekvink
  • Gemarineerd spek
  • Spekfakkel
  • Pittige kippenvleugeltjes
  • Kippenboutjes
  • Kippenborstfilet
  • Chipolata's
  • Merguez
  • Witte pensen
  • Zwarte pensen
  • Ribbetjes
  • Breydelham
  • Balletjesbrochette
  • Varkensbrochettes
  • Kalkoenbrochettes
  • Rundsbrochettes
  • Gemarineerde steak
  • Dunne lende (contrefilet)
  • Côte à l'os
  • Parelhoenfilet
  • Eendenborstfilet
  • Varkenshaasje
  • Speenvarkenfilet
  • Kalfslapje
  • Kalfskotelet
  • Lamskoteletjes
  • Lamsfilet

– Vis (uit te kiezen)

  • Zeebarbeelpakketjes met ricotta & spinazie
  • Spiesje van staartvis, courgette & tomaat
  • Scampibrochette
  • Papillot van zalm & kabeljauw op z'n Italiaans
  • Papillot van mosseltjes
  • Pladijsfilet en fijne groentjes in papillot
  • Gamba's
  • Zalmsteak
  • Spiesje van sint-jakobsvruchten
  • Gegrilde sardientjes
  • Zwaardvissteaks

– Vegetarisch / Vegan

Ook warme sauzen verkrijgbaar zoals: groene peperroom, bearnaise, champignonroom, Provençaalse. De prijs varieert tussen € 24,00 en € 35,00, afhankelijk van de keuze. Forfait om te bakken: € 100,00.

Inhoud bewerken

Desserten

  • Chocomousse € 5,75
  • Tiramisu € 5,75
  • Crème brûlée € 5,75
  • Profiteroles € 5,75
  • Gateau (voor minstens zes personen) € 5,75
  • Dessertenbuffet (vanaf tien personen) € 9,00
  • Kaasschotel dessert +/- 100 g/p.p., brood incl. (min zes personen) € 9,00
  • Kaasschotel hoofdgerecht +/- 200 g/p.p., brood incl. (min zes personen) € 17,00